Prodaja Сеоска кућа, Perugia, Perugia, Italija, Vocabolo Vallata 27

Prodaja - Cod. 27328

  • Tipologija: Сеоска кућа
  • Oblast: 382 m²
  • Sobe: 8
  • Sprat: 3

Ово типично Умбриан Фармхоусе (историјски специјализована за Таббаццо), комплетно реновиран истина је година, одржавајући своју типичну оригинални стил, састоји се у "једној стамбеној јединици". Шта то значи: иако је кућа је подељен на 4 апартмана (односно + -70, 97, 114 и 51 (приватан стан) квадратних метара (+ дупла гаража 50м²) за укупно 382м², сматра се као једна јединица, јер тамо је могућност да приступи станове изнутра Предност је што можете користити кућу као онај који се састоји у фискалних предности..

Цена није фиксна. Цена укључује: добру вољу, сертификате, преузимање, сајт, базу података клијената, сав намештај, све базен намештај, све баштенски намештај, све кухињу, купатило и спаваћој апарате.

Одмор фарма има правне предности као што су ф.е. поједностављено рачуноводство, фискални предности, без пореза на имовину кући, много занимљивих средства од Европске уније, националне и региону, ецц.

Ипак, не постоје ограничења на кући, тако да можете да га купите као приватне имовине (у ком случају је цена по договору, не рачунајући добре воље, ецц.).

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB