Prodaja Вила, Casteggio, Pavia, Italija, via vigorelli, 160

Prodaja - Cod. 41450

  • Tipologija: Вила
  • Oblast: 1400 m²
  • Sobe: 19+11
  • Sprat: 4

Тхе Вилла
Данас се вила састоји од четири потпуно усељива спрата, подељена у два апартмана, опремљена многим погодностима, као што су сауна, сала за билијар и лифт за приступ свим спратовима. Нову структуру употпуњује гаража од 200 м2, са купатилом, поред котларнице и још једна сервисна просторија. Собе су подељене на следећи начин:
КАФАНА // Савремени комфор и простори посвећени дружењу уметнути су између оригиналних зидова и подова: сауна са суседним тушем и купатилом, сала за билијар, кухиња са погледом на велики дневни боравак и са директним приступом парку. Од старе подземне сервисне просторије направљен је мали подрум. За комплетирање просторија створених реновирањем, ту је сервисна соба, вешерај и трезор.
ПРИЗЕМЉЕ // У приземљу је главни улаз, одржаваног квадратног облика и украшен огромним кристалним лустером. Кроз оригинална дрвена врата, потпуно рестаурирана, улази се у различите просторије: велики дневни боравак, који гледа на парк, украшен оригиналним камином, велику трпезарију и два купатила. Дневни боравак и трпезарију дели кухиња за јело, из које се пружа поглед на вековима старе чемпресе и кедрове који се налазе у парку.
ПРВИ СПРАТ // На спрату су очуване три простране спаваће собе, којима су додата два купатила са тоалетима и туш кабинама. Главна спаваћа соба је опремљена са: гардеробером, купатилом са ђакузијем, две туш кабине и тоалета и великим балконом, са погледом на парк, који се дели са још једном спаваћом собом. Посебности овог спрата су: балкон који је по оригиналном дизајну квадратног облика и гледа на атријум испод и балкони који са једне стране, са погледом на парк, омогућавају да се дивите пејзажима брда, на са друге стране то је могуће посматрати po долину, урамљена, на ведрих дана, по мишљењу Алпа.
ПОТКРОВЉЕ // На последњем спрату је поткровље које је реновирањем од дома за послугу претворило у светао и ексклузиван стан. Кров је потпуно преуређен у дрвету, долази из Трентино Вал ди Соле.
Просторије су подељене на следећи начин: улаз у велики дневни боравак, са камином. Купатило са хидромасажном кадом. Кухиња за јело, са балконом. Две спаваће собе са суседним купатилима. Плакар.
ПАРК // Парк у потпуности окружује историјску вилу и простире се на површини од 8.000 квадратних метара. Оплемењују га вековна стабла, посебно либански кедри, чемпреси и кавкаска јела (Нормандианна), која је, према спроведеним истраживањима, засађена још пре изградње виле.
Током реновирања на овом делу имања нису извршене веће измене, већ су, напротив, оплемењени првобитни елементи, као што су авенији, бунари и мала црква.
Приликом реновирања посебна пажња је посвећена постављању нових биљака, само тамо где је то потребно иу складу са постојећим екосистемом.
ОСТАЛЕ ПЕРТИНЕЗЕ // У имању су укључена још 3 имања, поред виле Мариа Ангиолина, која су некадашња штала за коње и две куће, које су у време Фолционија припадале неким сарадницима.
Реч је о две самосталне зграде, обе распоређене на два спрата и са два улаза, од којих један гледа на заједничку кутију. Заједнички делови су наткривен трем, велико поплочано двориште и мали плац (сада јагода). У дворишту се налазе и стара штала и штала.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB