Prodaja Вила, Todi, Perugia, Italija, Porchiano, San Sisto, Todi (Pg)

Prodaja - Cod. 20256

  • Tipologija: Вила
  • Oblast: 530 m²
  • Sobe: 4
  • Sprat: 2

Сан Систо је лепа борго веома близу фасцинантном средњовековног града Тоди. Стан расте у аутентичном средњовековном групе кућа. Првобитно имовина цркве, она је коришћена као манастир. Древни мала црква срушила у КСВИИ веку после земљотреса. Касније је обновљен, у истом веку. Након одласка монахиња, имовина је претворена у војни осматрачница.

Дана КСИИИ века, моћни камени зидови Борго, доминирају природном парку реке Тибар. Сама река протиче мирно, богато своје славне прошлости, не тако далеко од виле. Тоди, познат по својој архитектури, уметности и природе, лако стиже из Сан Систо. Као ствари, град је само три километара далеко од имовине.

Борго Сан Систо је у идеалној позицији: окружен шармантном природи не спречава да буде у стратешки области, близу сваку врсту објеката. Вила је савршено повезан са свим главним аутопутевима. Вондерфул градови, попут Орвиету и Перуђи, устани недалеко од Борго. Села цветао свуда око имовине у карактеристичном низу зелених брда.

Кућа у понуди, део целине део древног Борго, додата је у КСИКС веку. Имовина је цаса падронале (племићка кућа), а састоји се од главне структуре, савршено обновљеној и независног пољопривредног анекс, који могу бити претворен и обновљен. Промет је окружен великим приватним вртом, делимично покривена старим и лепа дудова и борова поморске. Објекат такодје схвата а соларни панели комплекс.

Пребивалиште је подељен на два спрата. На првом спрату су две области: велики и светао соба, са широким прозорима који се отвара на бујном зеленом на Тибар долини, а други простор са купатилом анектирала. Тренутно, прва просторија се користи као приватна сликарске студију. Високи плафони дају просторији више ваздуха и лепоту.

Други спрат је постигнут импозантним мермерне степенице: када велики предња врата, на врху спољног слетања, отвара, елегантна степениште води вас до остатка куће. Високи плафони и украси обогати све структуре: зид и плафон обрасце украшавају кућу. Након холу постоји лепа и посебна просторија користи као библиотеку, са засвођеном плафона. Затим, ту је велики и елегантан дневни боравак са купатилом и лук који води до широког кухињу са великом каменом камину. Свуда је подне у типичним теракота плочицама. Фоаје је осветљено од прозора који се отвара на укусну малој тераси гледа на парк природе и Тоди. Трпезарија је потпуно окречене, са плафона и зидова украшених плавим и окер украса стварајући тромпе л'оеил ефекат. Структура такође укључује већи купатило и четири спаваће собе широке, од којих са ВЦ унутра.

На целини: три купатила, четири спаваће собе, једна кухиња, један дневни боравак, трпезарију, фоаје, плус подручја на првом спрату (укључујући и другог купатилу). Кућа је украшена уметничким стакла прозора. Главна структура обухвата површину од 530 квадратних метара (први спрат: 290 м, други спрат: 240 м).

Saznajte više o ovoj nekretnini


Free real estate ads
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
Poništi
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB