Prodaja Засебна кућа, Porto San Giorgio, Fermo, Italija, Via Tombolini n°81

Prodaja - Cod. 41092

 • Tipologija: Засебна кућа
 • Oblast: 200 m²
 • Sobe: 8
 • Sprat: Terra-Primo-Secondo
 • Stanje nekretnine: New building
 • 80.00

- КУЋА НА МОРУ НА ПРОДАЈУ -


Компанија ЕДИЛСЦОРОЛЛИ СРЛ је занатска компанија, основана 2006.
Дјелује углавном у провинцији Фермо (ФМ), како на приватном, тако и на јавном пољу, а своју дјелатност развија у обнови, побољшању и сеизмичкој адаптацији, преквалификацији енергије и у изградњи и директној продаји престижних некретнина.
Од свог настанка, ЕДИЛСЦОРОЛЛИ СРЛ је себи поставио за циљ да никада не изневери поверење купца и свој комерцијални стил заснива на овом принципу са решењима и техникама које увек иду у корак са временом.
Међу нашим небројеним изведеним радовима нудимо на продају ову потпуно нову двопородичну кућу смештену у центру Порто Сан Гиоргио (ФМ) Марцхе-Италија, туристички град добродошлице с погледом на Јадранско море, са прелепом плажом и кристално чистим море, посећују многи странци, као што су Руси, Енглези, Французи, Немци, Американци, Холанђани и чак Арапа.
Наша кућа је у средишту карактеристичног и врло траженог Борго Маринара, одакле можете лако доћи до свих главних услуга као што су главни трг, банке, пицерије, поште, школе, супермаркети, барови, хотели итд. .... колима, пешке или бициклом, а пре свега одличним шеталишту прелепе туристичког града. Најближи аеродром је Анцона Фалцонара и удаљен је око 70 км.
У овој кући од око 200 квадратних метара на продају нудимо два сјајна и шармантна дуплекс апартмана, на два нивоа, један од 93 квадратна метра (скоро завршен) и други од 100 квадратних метара (у напредном сировом стању), још увек са могућност да прилагодите унутрашњих заврши и / или да неопходне по мери промене, у складу са њиховим укусе, потребе и култура. Ови апартмани имају три спаваће собе и најмање два купатила, поред балкона који гледају на њих.
Предметна имовина је, осим што је потпуно нова, такође анти-сеизмичка, ватроотпорна, сигурна, здрава, пространа, светла, економична и пре свега ... независна !!!!
Поред тога, станови, иза варијанте представљене у Општини, могу се спојити претварајући их у једну кућу на три нивоа, опремљену у приземљу са ексклузивном гаражом, купатилом и вешерајом.
Користимо прилику да вам се унапред захвалимо и срдачно поздравимо, у нади да ће кућа која се налази на мору бити ваше одобрење за будуће преговоре.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


Оглас Постед би Приватна
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Podešavanja

  Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

  Cет сада Не приказуј поново
BB