Prodaja Куће у низу, Senigallia, Ancona, Italija, via Ugo Bassi

Prodaja - Cod. 41449

  • Tipologija: Куће у низу
  • Oblast: 160 m²
  • Sobe: 5
  • Sprat: terra 1-2-

Кућа у низу са погледом на море са баштом у приземљу, 1. спрат са балконом и 2. спрат са великом терасом са погледом на море, 40 м од Лунгомаре Данте Алигхиери и 200 метара од Ротонде на мору Сенигаллиа и неколико корака од историјског центра, налазе се 2 јединице непокретности, (у зк 2 в.п.) комплетно реновиране и звучно изоловане и дјелимично нове, климатизоване., 3 стране слободне, на више нивоа, укупно 160 квадрата, . професионални систем видео надзора и видео интерфон.

За оне који желе, могућа је и ноћење са доручком, подручје је веома популарно међу туристима, посебно у летњој сезони

Правилност са општинским урбанистичким дозволама/овлашћењима и, сеизмичко, комплетна документација са печатима и овереним подацима.

Могућност, за оне који желе, да подигну кров и добију још један додатни простор од 50 квадратних метара, користећи могућност 110% Супербонуса потпуно бесплатно (постављање фотонапонских панела, хибридних котлова); 50% пројекта је већ одобрено.

Имамо нашег нотара, ако то затражите, који ће вас пратити током целог процеса куповине од предлога до акта и једног од наших техничких инжењера за савет или појашњење.

Тхе Суп. Приземље је 65 квадрата, са камином, великом кухињом, дневним боравком, спаваћом собом, купатилом и 100 квадрата дворишне баште испред и иза и унутрашњег паркинг простора, аутоматска капија и сјеница са клизном ПВЦ лимом. може се отварати и затварати као вешерница или остава, са ламеларним гредама, димензија преко 15 квадратних метара, као и пећ на пелет, у стану, прикључена на систем грејања, самим тим максималне уштеде за грејање зими.

Тхе Суп. Од 1. спрата је 65 м2, са балконом, балконом, затим се налази велики дневни боравак-кухиња (поткровље у дрвеним гредама) и мали балкон, 1 велика спаваћа соба са погледом на кров у дрвеним гредама, (висока у центру преко 4 метра , ту је и суседна просторија од 25 квадратних метара са купатилом, спаваћом собом, чајном кухињом са спољним и независним улазом.

На 2. спрату се налази поткровље (овде можете подићи кров уз бесплатан бонус) дрвене греде и плочице, купатило и кухиња без косих плафона и велика тераса са погледом на море.
Укупно постоје 4 независне јединице које се такође могу међусобно повезати без грађевинских радова, укључујући 2 мале и 2 велике, са могућношћу спајања за велико решење (чак и за 2 породице) или изнајмљивања.
Мирно подручје, вентилирано уз море, одлично за живот или одмор или као инвестиција!

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB