Prodaja Куће у низу, Senigallia, Ancona, Italija, via Ugo Bassi

Prodaja - Cod. 41454

  • Tipologija: Куће у низу
  • Oblast: 160 m²
  • Sobe: 5
  • Sprat: terra 1-2-

Двојна кућа са погледом на море, са баштом и терасом са погледом на море, 40 метара од плаже и на пар корака од историјског центра, и 200 метара од чувене Ротонде на мору Сенигаллиа, и, са баштом, бесплатно на 3 стране, реновиране на више нивоа, укупно 160 квадратних метара са могућношћу (за оне који желе да то ураде бесплатно) да подигну и добију простор од још 50 квадратних метара, користећи Супербонус 110% потпуно бесплатно (укључујући фотонапонску панели, хибридни котлови итд.), 50% пројекта је већ одобрено.
Имамо нашег нотара од поверења који ће вас пратити све до коначне куповине и након продаје ако је потребно
Садашњи Суп у приземљу је 65 м2. ту је и камин и 100 м2 баште и унутрашњег паркинг простора укључујући предње и задње двориште, са великом кухињом, камином као и пећи на пелете прикључене на систем грејања, тако да максимална уштеда за грејање зими, велика сјеница/бокс у врту се користи као остава / остава и вешерај.

Површина 1. спрата је 65 м2, са балконом, имамо дневни боравак - велика кухиња (поткровље са дрвеним гредама) и мали балкон, 1 велика спаваћа соба са погледом на кров и дрвеним гредама (висока у центру преко 4 метра ), балкон, купатило и још једна соба са чајном кухињом, брачним креветом и купатилом има и степениште са сопственим улазом.

Површина на 2. спрату је 30 м2, са великом терасом са погледом на море налази се спаваћа соба у поткровљу са дрвеним гредама и плочицама, купатило, кухиња без поткровља и балкон од 6 м2;

Укупно постоје 4 јединице које се такође могу повезати једна са другом без грађевинских радова, идеалне за пансионе или активности пансиона, подручје је веома тражено од стране туриста, посебно лети али и зими. .
Простор у коме се налази пансион је проветрен свежим и кисеоником засићеним морским ваздухом, што је одлично решење за туристичку активност; сада се користи као кућа за госте, продаје се из породичних разлога.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB