Prodaja Сеоска кућа, Casole d'Elsa, Siena, Italija, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

Prodaja - Cod. 31264

  • Tipologija: Сеоска кућа
  • Oblast: 20000 m²
  • Sobe: 5 houses
  • Sprat: 1

У срцу Тоскане, у подножју средњовековног села Цасоле д'Елса, ту је сликовито имовина под називом "Ла Коллина '. Имање се налази на малом брду са невероватним погледом. Имовина се састоји од 5 кућа, сви обновљена у типичном тосцан стилу. Ту су и 100 маслина и место довољно да се прошири ако желите.

Регион

Цасоле д'Елса је мала комуна у провинцији Сиена. То је 60км (37ми) из Фиренце и 40км (24ми) из Сијене. Можете бирати између 2 аеродрома, један у Фиренци и један у Пизи (90км, 56ми) Фамоус селима као што су Волтерра и Сан Гимигнано су 30минс само далеко. Један сат вожње, а ви сте у средини Цхианти региона. То је савршено место да открије Тоскана.
У Цасоле д'Елса ћете наћи 2 врло типичне и укусне пекаре, 2 мале продавнице, једна велика продавницу. Три типичне и удобно бара. Пиццериа и три ресторана. Један од ресторана је један од најбољих у региону. Постоји банка, апотека и доктор у селу. Цолле ди Вал д'Елса је само 15км (9ми) далеко, тамо можете наћи велики супермаркета.


Имовина

цаса Привато
Ова кућа се састоји од веома великог отвореном кухињом, пространом трпезаријом и сједи подручју, камин, 2 спаваће собе и главном тераса са погледом на целе кампање.
Цаса Белведере (Главна кућа)
Ова јединствена земља кућа постоји од 2 ката (18 особа). Па опремљен и типичан Тосцан стил је задржан. У приземљу дали лепу терасу са изузетним погледом, 4 спаваће собе и 4 купатила, велики дневни боравак и трпезарија. На првом спрату модерна велика кухиња са отвореном ватром, 4 бед-собе, 2 купатила-собе, веома велика трпезарија са отвореном ватром, Реадинг Цорнер, централно грејање, шпорет са гасом, соба са веш машином и суве машина. И Изузетан тераса. На тераси се налази и соба са великом трпезаријом место и професионалне кухиње.
Собе: 8 Купатила: 6 гостинаа: 4 Тип некретнине: Кућа / Вила
Цаса Кавалло (Гост хоусе / Портер кућа)
Ова кућа постоји од пространог кухиње, одвојеним дневним боравком и трпезаријом углу, 2 бед-собе, купатило-соби (туш, ВЦ, умиваоник), централно грејање, шпорет са гасом. Одвојена тераса са гарнитуром за седење.
Спаваће собе: 2 Купатила: 1 гостинаа: 1
Цаса Цантина (пансион)
Мали дневни боравак са кухињом, одвојеном кревет соба (2 Перс), купатило (туш, ВЦ, умиваоник), централно грејање, шпорет са електричном енергијом. Засебне терасе са гарнитуром за седење и невероватним погледом.
Собе: 1 Купатила: 1 гостинаа: 1
Цаса Дени (пансион)
Мали дневни боравак са кухињом, посебан лежај соба (2 перс), купатило-соба (туш, ВЦ, умиваоник), централно грејање, шпорет са гасом. Одвојена тераса са гарнитуром за седење.
Собе: 1 Купатила: 1 гостинаа: 1

Имовина је и за издавање током лета за неколико година.

За ближе информације и више слика молим вас контакт.

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
Poništi
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB