Prodaja Трособан стан, Dorgali, Nuoro, Italija, Via Piemonte 8b

Prodaja - Cod. 38660

  • Tipologija: Трособан стан
  • Oblast: 70 m²
  • Sobe: 3
  • Sprat: 1

Удобан трособан стан са вртом, паркингом и спремиштем, 15 минута од плаже, у занимљивом селу, у природном амбијенту, гостољубивом и богатом традицијом на источној обали Сардиније - острва Нурагхи.
У центру Доргали (провинција Нуоро), на мирној и привилегованој позицији, 9 км (5,6 миља) од плажа и хриди Цала Гононе, налази се ненамјештен стан на продају са самосталним улазом, тепих површине 70 мк (753.5 сф), на задњем кату двоетажне куће с двије куће, с великим предњим вртом, двориштем и паркиралиштем, заједничким за два апартмана. Зграда из 50-тих година изграђена је од чврстих темеља и носећих конструкција у камену, унутрашњим зидовима од опеке и двоструким кровом, погодним за инсталацију соларних панела. Имајте на уму да је Сардинија не-сеизмичка зона.
Стан има одличну изложеност; сунчан је, прозрачан, са југозападним балконом. Добро је уређен и састоји се од три простране собе, комфорног купатила са туш кабином, ходника са уграђеним ормаром, кухиње са функционалним непланираним каменим камином, чајне кухиње и оставе / оставе, која води до вишеспратнице. Намена поткровља висине 2,5 м (8,2 фт) у тачки максималне висине крова. Оквири за прозоре и врата су од дрвета.
Објекат такође укључује пространо приватно складиште / вешерај од око 10 м2 тепиха (107,7 сф.), Снабдевен водом и струјом, лако приступачан са приземља у дворишту. Изнад њега, до кратког стуба, налази се пространа тераса, такођер за ексклузивну употребу, погодна за сунчање, јело на отвореном или вјешање веша.
Стан је у добром стању, усељив и спреман за усељење.
Трособан стан се налази у Виа Пиемонте 8б на раскрсници са главном улицом села: Виа Ла Мармора - Страда Статале 125 Ориентале Сарда. То је:
- 2 км (1,2 миље) западно од раскрснице за Нуоро (СС 129 Трасверсале Сарда) и за Олбију (СС 131);
- 230 м (0,1 миље) од аутобуске станице, повезујући Доргали са Цала Гононе, Нуоро и другим селима.
- 450 м од хитне медицинске помоћи (у Виале Кеннеди); Апотека је одмах поред куће у Виа Ла Мармора;
- 750 м (0,46 миља) од градске вијећнице Доргали, повијесног центра и трговачке улице (Цорсо Умберто);
- У кругу од 400 м, постоје два супермаркета; 120 м (400 фт) од поште.
До Доргалија се може доћи са аеродрома Олбиа (на северу) и Цаглиари (на југу), са могућношћу директних међународних летова, из лука Олбиа и Порто Торрес (на северу), Арбатак (у Центру). и Цаглиари (на југу). Удаљен је 30 км од Нуора (36.000 становника), шестог највећег града на Сардинији, гдје су доступне све типичне услуге средњег града (болница, универзитет, жељезничка станица итд.). Доргали има широкопојасну везу са интернетом.
Доргали се налази у подножју Монт Бардиа на надморској висини од 456 м. Више од 8.000 људи живи у селу и његовом приобалном округу: Цала Гононе. Подручје нуди бројне могућности за забаву и забаву за све укусе и потребе. Територија Доргалија, међу највећима у Сардинији 227 кмк (2.422 сф.), Карактерише разноликост природних предела, који дозвољавају све врсте отворених и спортских активности на било којем нивоу тежине. Доргали је такође привлачан историјско-културни и Ено-гастрономски центар, који одржава древне традиције Сардиније. Догађаји и годишњи фестивали оживљавају сеоски живот, уз параде у костимима, пјешице и коње, игре и натјецања, концерте и плесове, улична тржишта.

Сардинија је једна од пет плавих зона на свету. Дођите и будите дио ове земље дугог живота, здравог и доброг живота!

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB